Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi | Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafıdan düzenlenen program kapsamında İsmail UZKAR ve Ayşegül YEKTEUŞAKLARI tarafından Uyuşturucu ile Mücadele konusunda farkındalık eğitimi verildi.

Madde bağımlılığı, bağımlı olan kişilerin özellikleri, bağımlılık yapan madde kullanımının sonuçları ve yasal işleyişleri ile ilgili bilgi paylaşımının yanı sıra uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların üzerine önemli görevler düştüğünü vurgulayan İsmet UZKAR, UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulama) aplikasyonununa dikkat çekti.

Program, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. M.Serhat YENİCE tarafından Sn. UZKAR ve Sn.YEKTEUŞAKLARI’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi sunması ile sona erdi.